dutch flag

Infinity

  • Afmeting (BxDxH): Bekijk productsheet onder downloads
  • Designer: Gijs Papavoine

Hierbij introduceren we de Infinity salontafel, een prachtige toevoeging aan de Infinity collectie ontworpen door Gijs Papavoine. Met zijn sterke lijnen en open ontwerp, vult deze salontafel perfect ons bestaande Infinity assortiment aan. Met functionaliteit in het achterhoofd ontworpen, biedt de Infinity eindeloze veelzijdigheid en is het gemakkelijk in te voegen tussen de Infinity sofa elementen of te gebruiken als een aparte bijzettafel. Maak uw ruimte compleet met de Infinity modulaire sofa, voetenbank en salontafel en ervaar de naadloze mix van design.

Gijs Papavoine

Note van de
designer

De ontwerpen van designer Gijs Papavoine zijn comfortabel en stralen tegelijkertijd niveau en klasse uit. Net als onze Jolly. De ontwerpen van deze designer zijn altijd elegant en vormelijk. Gijs Papavoine houdt van diagonale en strakke silhouetten en combineert graag holle en bolle lijnen, waardoor verrassende vormen ontstaan. Het moet simpel en duidelijk zijn.

Gerelateerde producten

Een designmeubel is geen product, maar een passie. Onze ontwerpen komen voort uit deze passie en worden met dezelfde passie geproduceerd. Met deze gerelateerde producten tover je je interieur om tot één geheel: van bank, stoelen tot aan fauteuils.

Naar storelocator