Nieuws

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wat er gebeurt in de wereld van Jess? Hier kun je alles lezen over onze designs, ontwerpers, materialen en vind je andere leuke Jess weetjes!

Whatsapp Image 2021 08 03 At 09.41.09

Jess introduceert nieuwe collectie

Onze nieuwe collectie kenmerkt zich onder andere door rondere vormen en verfijnde lijnen. Dit zie je vooral terug in onze Infinity-lijn, die bestaat uit diverse elementen waar je oneindig mee kunt variëren.

Lees verder..

Earl Outdoor Lounge Armchair 2 LR

Jess outdoor

De zomers in Nederland zijn ontzettend onvoorspelbaar. De ene dag kan het regenen, terwijl op de andere dag de zon schijnt. Maar, van één ding zijn we zeker: een comfortabele tuinset maakt het veranderlijke weer stukken dragelijker!

Lees verder..

Jess 3344 Jolly Sadie Olive Vain Oak LR

Wij zeggen Jess tegen verandering

Het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe modellen in onze familie mogen verwelkomen. Zo hebben we samengewerkt met Gijs Papavoine en Marc Th. van der Voorn waar onze prachtige Jolly en Vain uit zijn ontstaan.

Lees verder..

Schermafbeelding 2020 12 20 Om 18.53.10

Plaats Jess in elke omgeving

De zomervakantie is voorbij. Dat betekent: back to school and back to work! Maar niet voordat we het volgende met je hebben gedeeld...

Lees verder..

Schermafbeelding 2020 12 20 Om 19.02.18

Wat vind je van onze nieuwe collectie?

We kunnen allemaal wel een beetje glans gebruiken in deze tijden. En wij willen je dolgraag een beetje glans geven. Daarom introduceren wij je onze nieuwe collectie!

Lees verder..

Shuffle Standing LR

Jess wint iconic award 2020

De ICONIC AWARDS voor innovatieve interieuroplossingen richt zich alleen op het beste van het beste in de meubel- en interieurbranche. De wedstrijd biedt een uniek platform voor uiteenlopende specialisten in het vak.

Lees verder..

Chill Out LR 1 855X450

German Design Award 2020

De German Design Awards is een van de meest prestigieuze design competities ter wereld en heeft een uitstekende reputatie, ook ver buiten het wereldje van de experts. Ben je een van de winnaars, dan heb je bewezen tot de besten te behoren in jouw branche.

Lees verder...

Private Zone Horizontal LR

Jess en Studio Suolle

Tijdens Dutch Design Dock in Nieuwegein, Maison & Objet in Parijs en 100% design in Londen presenteert Jess de gloednieuwe collectie Tray. Een serie zitmeubelen, ontworpen door Tom Dissel en Tymon Scholten van Studio Suolle.

Lees verder..