dutch flag

Nieuws

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wat er gebeurt in de wereld van Jess? Hier kun je alles lezen over onze designs, ontwerpers, materialen en vind je andere leuke Jess weetjes!

Puffer Sofa, Vain Coffee Tables Mood LR 3

Nieuwe collectie @ Jess

We onthullen graag onze nieuwste collectie, met de prachtige Puffer collectie en de chique Clip fauteuil. Ontworpen door Lucie Koldova met stijl, comfort en functionaliteit in gedachten, zullen deze meubels zeker elk interieur naar een hoger niveau tillen.

Lees verder..

Lucie Koldova Portrait ©Everbay Min

Jess x Lucie Koldova: een nieuwe collectie

In ons recente gesprek met Lucie Koldova, het briljante brein achter Jess' nieuwste collectie, hebben we de kern van haar designfilosofie en de gedetailleerde weg van concept tot creatie verkend.

Lees verder..

Sanne Vidar High Expectation Horizontal Mood LR 1

Jess @ IMM Cologne 2024

We're excited to announce our participation in the prestigious IMM Cologne fair, happening from January 14 to 18, 2024, in Cologne, Germany. As one of the key events in the design calendar, IMM Cologne provides a platform for top-notch brands to showcase their innovation and creativity.

Lees verder..

Earl Lounge Chair LR

Jess @ Workspace Design Show Amsterdam 2023

We vinden het superleuk om aan te kondigen dat Jess zal deelnemen aan de Workspace Design Show Amsterdam op 11 en 12 oktober 2023. Als je gepassioneerd bent over werkplekontwerpoplossingen en tof design voor je andere projecten, mag je deze beurs zeker niet missen.

Lees verder..

Schermafbeelding 2023 05 12 Om 18.09.31

Meet Jess - voor interieurprofessionals

Speciaal voor interieurprofessionals organiseren wij op 29 juni het 'Meet Jess' event. Maak kennis met onze designs, laat je rondleiden door onze productie en volg een inspirerende masterclass trends, gegeven door Ingrid Wiendels.

Lees verder..

Jd 9764 Infinity LR V2

Design District & 3 Days of Design

We hebben superleuk nieuws! Jess doet mee als deelnemer aan aankomende Design District-evenement in Rotterdam (Nederland) en 3 Days of Design in Kopenhagen (Denemarken). Kom langs op deze interessante design evenementen om het beste van Jess te ervaren.

Lees verder..

DD 2023 2

Stockholm Furniture & Light Fair 2023

We zijn nog maar net terug van Destination: Design en we zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor de volgende beurs: Stockholm Furniture & Light Fair 2023. Van 7 t/m 11 februari 2023 kun je ons vinden in de Stockholmsmässan

Lees verder..

49Abc86c 3379 4Ed2 A8ea Db6d6cc41399

Destination Design

Jess heeft in-house ontwerpers, maar werkt ook samen met veel bekende ontwerpers in de branche om unieke designmeubels te creëren. De klik tussen Jess en Sven Dogs was onmiddellijk, wat leidde tot een langdurige samenwerking en de creatie van de Curtis in 2022.

Lees verder..

Jd 9765 Infinity LR V3

Jess gaat naar Orgatec

Volgende week gaan wij naar Keulen om onze project collectie tentoon te stellen in de Koelnmesse tijdens de ORGATEC trade fair (25-29 oktober 2022). ORGATEC is de leidende internationale vakbeurs voor nieuwe trends in de design industrie, inspiratie opdoen in deze levendige omgeving is vanzelfsprekend!

Lees verder..

Whatsapp Image 2021 08 03 At 09.41.09

Jess introduceert nieuwe collectie

Onze nieuwe collectie kenmerkt zich onder andere door rondere vormen en verfijnde lijnen. Dit zie je vooral terug in onze Infinity-lijn, die bestaat uit diverse elementen waar je oneindig mee kunt variëren.

Lees verder..

Earl Outdoor Lounge Armchair

Jess outdoor

De zomers in Nederland zijn ontzettend onvoorspelbaar. De ene dag kan het regenen, terwijl op de andere dag de zon schijnt. Maar, van één ding zijn we zeker: een comfortabele tuinset maakt het veranderlijke weer stukken dragelijker!

Lees verder..

Jess 3344 Jolly Sadie Olive Vain Oak LR

Wij zeggen Jess tegen verandering

Het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe modellen in onze familie mogen verwelkomen. Zo hebben we samengewerkt met Gijs Papavoine en Marc Th. van der Voorn waar onze prachtige Jolly en Vain uit zijn ontstaan.

Lees verder..

Schermafbeelding 2020 12 20 Om 18.53.10

Plaats Jess in elke omgeving

De zomervakantie is voorbij. Dat betekent: back to school and back to work! Maar niet voordat we het volgende met je hebben gedeeld...

Lees verder..

Schermafbeelding 2020 12 20 Om 19.02.18

Wat vind je van onze nieuwe collectie?

We kunnen allemaal wel een beetje glans gebruiken in deze tijden. En wij willen je dolgraag een beetje glans geven. Daarom introduceren wij je onze nieuwe collectie!

Lees verder..

Shuffle Standing LR

Jess wint iconic award 2020

De ICONIC AWARDS voor innovatieve interieuroplossingen richt zich alleen op het beste van het beste in de meubel- en interieurbranche. De wedstrijd biedt een uniek platform voor uiteenlopende specialisten in het vak.

Lees verder..

Chill Out LR 1 855X450

German Design Award 2020

De German Design Awards is een van de meest prestigieuze design competities ter wereld en heeft een uitstekende reputatie, ook ver buiten het wereldje van de experts. Ben je een van de winnaars, dan heb je bewezen tot de besten te behoren in jouw branche.

Lees verder...

Private Zone Horizontal LR

Jess en Studio Suolle

Tijdens Dutch Design Dock in Nieuwegein, Maison & Objet in Parijs en 100% design in Londen presenteert Jess de gloednieuwe collectie Tray. Een serie zitmeubelen, ontworpen door Tom Dissel en Tymon Scholten van Studio Suolle.

Lees verder..