dutch flag
Jd 107 LR

Nieuwe collectie @ Jess

We onthullen graag onze nieuwste collectie, met de prachtige Puffer collectie en de chique Clip fauteuil. Ontworpen door Lucie Koldova met stijl, comfort en functionaliteit in gedachten, zullen deze meubels zeker elk interieur naar een hoger niveau tillen.

De Puffer collectie: omarm comfort en elegantie
De Puffer collectie is gemaakt met aandacht voor detail en modern comfort. Deze collectie bestaat uit de Puffer bank, loveseat en fauteuil, elk met een puffy silhouet en zachte bekleding. Zak weg in de luxe kussens en geniet van ultieme ontspanning. De Puffer collectie is ontworpen door Lucie Koldova. 

De Clip fauteuil: hedendaagse elegantie
Maak een statement met de Clip fauteuil, ontworpen door Lucie Koldova. Ontworpen met mooie lijnen en verfijnde details, combineert deze stoel moeiteloos stijl en comfort. Zijn unieke silhouet voegt een moderne touch toe aan elke ruimte, waardoor het het perfecte accent is voor zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Nieuwe RAL frames: personaliseer jouw meubels
In aanvulling op onze nieuwe collectie introduceren we ook een nieuwe selectie RAL-frames, waaronder RAL 8025, RAL 8008, RAL 8000, RAL 8004 en RAL 7006. Met deze levendige kleuren kun je je meubelen een persoonlijk tintje geven en een vleugje kleur toevoegen aan je interieur. Deze nieuwe tinten bieden nog meer mogelijkheden om je Jess meubelen aan te passen zodat ze perfect passen bij jouw ruimte en stijl. Of je nu op zoek bent naar warme neutrale tinten of gedurfde aardetinten, bij ons zit je goed! Er zijn meer mogelijkheden voor de RAL kleuren, neem hiervoor contact met ons op.

 

 

Onze nieuwe RAL-kleuren

  • RAL 8025 - pale brown: Deze warme beige tint voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke kamer.
  • RAL 8008 - olive brown: Een rijke en diepe olijfbruine tint, perfect om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren.
  • RAL 8000 - green brown: Deze aardse groene tint brengt een gevoel van harmonie en rust in je ruimte.
  • RAL 8004 - copper brown: Een klassieke koperbruine tint die warmte en karakter toevoegt aan je meubels.
  • RAL 7006 - beige grey: Een strak en modern antracietgrijs, ideaal voor het creëren van een eigentijdse en stijlvolle look.

 

Ervaar het verschil met Jess
Ontdek vandaag nog het ongeëvenaarde comfort, de stijl en de veelzijdigheid van de nieuwe collectie van Jess. Met de Puffer-collectie, Clip-fauteuil en een brede selectie RAL-kleuren waaruit je kunt kiezen, kun je een ruimte creëren die echt jouw unieke persoonlijkheid en smaak weerspiegelt. Bezoek onze showroom of bekijk de rest van onze website om het volledige aanbod te bekijken!

More news

Puffer Sofa, Vain Coffee Tables Mood LR 3

Nieuwe collectie @ Jess

We onthullen graag onze nieuwste collectie, met de prachtige Puffer collectie en de chique Clip fauteuil. Ontworpen door Lucie Koldova met stijl, comfort en functionaliteit in gedachten, zullen deze meubels zeker elk interieur naar een hoger niveau tillen.

Lees verder..

Sanne Vidar High Expectation Horizontal Mood LR 1

Jess @ IMM Cologne 2024

We're excited to announce our participation in the prestigious IMM Cologne fair, happening from January 14 to 18, 2024, in Cologne, Germany. As one of the key events in the design calendar, IMM Cologne provides a platform for top-notch brands to showcase their innovation and creativity.

Lees verder..

49Abc86c 3379 4Ed2 A8ea Db6d6cc41399

Destination Design

Jess heeft in-house ontwerpers, maar werkt ook samen met veel bekende ontwerpers in de branche om unieke designmeubels te creëren. De klik tussen Jess en Sven Dogs was onmiddellijk, wat leidde tot een langdurige samenwerking en de creatie van de Curtis in 2022.

Lees verder..