dutch flag
DD 2023 2

Stockholm Furniture & Light Fair 2023

Jess gaat naar Stockholm!

We zijn nog maar net terug van Destination: Design en we zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor de volgende beurs: Stockholm Furniture & Light Fair 2023. Van 7 t/m 11 februari 2023 kun je ons vinden in de Stockholmsmässan. Stockholm Furniture & Light Fair is een van Europa's meest prominente designbeurzen met 400 verschillende stands. Met bezoekers uit meer dan 100 landen is deze beurs een van de grootste van Europa.

Tijdens deze beurs presenteren wij onze nieuwe ontwerpen, zowel ontworpen door onze in-house ontwerpers als in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers in de branche. Zo zal de Curtis dining sofa, ontworpen door Sven Dogs, aanwezig zijn. De Curtis-familie bestaat uit eigentijdse ontwerpen met verleidelijke rondingen. Deze prachtige eetkamerbank schittert in ons prachtige Aurula Stone leer.

We introduceren ook twee nieuwe elementen in onze Infinity-familie, ontworpen door Gijs Papavoine. Wat is een bank zonder salontafel? Deze nieuwe Infinity salontafel is multifunctioneel en kan tussen de andere bankelementen geplaatst worden of los van de bank geplaatst worden. De ideale aanpasbare tafel, waar u kunt beslissen wat voor uw ruimte werkt. De salontafel wordt tentoongesteld in twee verschillende kleuren: Walnut en Black.

De nieuwe ontwerpen zijn te zien en te ervaren tijdens de vijfdaagse beurs in Stockholm tijdens de Stockholm Design Week. We nemen ook een groot deel van onze huidige collectie mee: Infinity, Jolly, Vain, Curtis, Tray, Cick, Earl, Charles, Duke, Norman, Sanne, Vasa en Amy.

Je kunt de Stockholm Furniture & Light Fair bezoeken door hier online tickets te kopen. Onze presentaties zijn te vinden in Hal A, stand 09:12. Kijk van te voren goed op de site om te zien wanneer de beurs open is voor professionals en voor het publiek, aangezien meeste dagen gereserveerd zijn voor professionals in de branche.

Andere aankomende evenementen:
- Designdistrict (24 - 26 mei 2023)

Fotografie door Simone de Geus

Meer nieuws

Schermafbeelding 2020 12 20 Om 18.53.10

Plaats Jess in elke omgeving

De zomervakantie is voorbij. Dat betekent: back to school and back to work! Maar niet voordat we het volgende met je hebben gedeeld...

Lees verder..

Chill Out LR 1 855X450

German Design Award 2020

De German Design Awards is een van de meest prestigieuze design competities ter wereld en heeft een uitstekende reputatie, ook ver buiten het wereldje van de experts. Ben je een van de winnaars, dan heb je bewezen tot de besten te behoren in jouw branche.

Lees verder...

Private Zone Horizontal LR

Jess en Studio Suolle

Tijdens Dutch Design Dock in Nieuwegein, Maison & Objet in Parijs en 100% design in Londen presenteert Jess de gloednieuwe collectie Tray. Een serie zitmeubelen, ontworpen door Tom Dissel en Tymon Scholten van Studio Suolle.

Lees verder..