dutch flag
Dekeizer2
Eersel - Nederland

De Keizer Eersel

Laten we teruggaan in de tijd. Een aantal jaar geleden kregen de designmeubelen van Jess een prominente plaats in het interieur van restaurant ‘De Keizer’ in Eersel. Het restaurant serveert gerechten gemaakt met voornamelijk lokale producten. Vaak zijn deze gerechten gekoppeld aan een lokaal smaakje. Je kunt binnen zitten maar het is ook mogelijk om op de veranda te zitten, vlakbij de open haard. Het restaurant ligt dicht in de buurt van Eindhoven en is alleen daarom al een mooie locatie, waar je heerlijk kunt genieten van elkaar en de beste gerechten van de kaart.

De Keizer en Jess

Samen met van Beek & Dings hebben we gezorgd voor het feit dat het interieur perfect past bij de sfeer die het restaurant wil uitstralen. Daarom kun je hier de Sanne, Earl en Forward in het restaurant vinden. De bruine kleuren van het design van de stoelen passen zeer goed met de rest van de natuurlijke kleuren en elementen in het restaurant. Aangezien het interieur van het restaurant al lang geleden gedaan is, kunnen we dit zien als ‘a trip down memory lane’. Hoewel dit al een tijd geleden is maakt het ons niet minder trots. In tegenstelling!

Dekeizer1

Over ons

Al meer dan
25 jaar Jess

Je vindt ons in Oss, waar tot op de dag van vandaag ons gehele design- en productieproces plaatsvindt. In onze showroom vind je al onze modellen en families en bieden we je de mogelijkheid om Jess te zien, te voelen en te beleven.

Over ons

Bankhome