dutch flag
The Warehouse Hotel Robertson Quay Singapore 18
Singapore - Singapore

Warehouse Hotel Singapore

Regelmatig krijgen we bij Jess architecten over de vloer die het met ons willen hebben over de inrichting van projecten. Zo zijn er diverse restaurants en hotels waar Jess Design met designmeubelen vertegenwoordigd is. Een van de grotere projecten is het Warehouse Hotel in Singapore. Dit fantastische hotel, gevestigd aan de oevers van de Singapore River, heeft mede met onze zitmeubelen een geweldige sfeer gecreëerd.

Warehouse hotel en Jess

Met een aantal van onze banken en fauteuils heeft het Warehouse Hotel, dat bestaat uit 37 kamers, een sfeervolle atmosfeer gecreëerd waar gasten ongedwongen hun tijd kunnen spenderen. Een van de producten uit de collectie van Jess Design die hier terug te vinden is, is onze Vasa fauteuil.

Een comfortabele eetkamerstoel die zowel met of zonder armleuningen te bestellen is. Andere designmeubelen die men in het hotel heeft neergezet zijn de Earl en My Home banken. Hierdoor krijgt het hotel, gebouwd in 1895, een stoere look. Het Warehouse Hotel in Singapore is één van de projecten waar we enorm trots op zijn!

The Warehouse Hotel Robertson Quay Singapore 1

Over ons

Al meer dan
25 jaar Jess

Je vindt ons in Oss, waar tot op de dag van vandaag ons gehele design- en productieproces plaatsvindt. In onze showroom vind je al onze modellen en families en bieden we je de mogelijkheid om Jess te zien, te voelen en te beleven.

Bankhome (2)